WAT WE ZELF DOEN,
DOEN WE BETER.

WIJ GELOVEN NIET IN OUTSOURCING.
Wij geloven in onze eigen fotografen, videographers, copywriters, grafisch ontwerpers, webdesigners en programmeurs. En dat ze elkaar versterken door op één plek samen te werken. We verliezen geen tijd aan het vinden van externe partners, maar werken net bewust met een hecht team om jou zo een vlotte service te garanderen. Communicatie werkt pas écht als die van begin tot einde goed zit. Daarom kan je bij ons terecht voor elke stap in de ontwikkeling van jouw merk, product of dienst. Maar zelfs als er nog maar een klein stuk ontbreekt in jouw bedrijfscommunicatie, zetten wij alles op alles om de invulling daarvan in jouw verhaal te laten passen.

CONCEPT
BEPALING

Laten we bij het begin beginnen. Kom eens praten over de communicatie noden van jouw bedrijf, product of dienst. Neem deel aan een brainstormsessie over de naam, het logo en de huisstijl van jouw merk en laat ons je doelgroepen en concurrenten eens in detail bekijken. Samen bepalen we de identiteit van jouw merk. Wie ben je, wat kan jij voor je doelgroep betekenen en hoe ziet dat er dan uit?
Lees meer over concept bepaling.

MARKETING
STRATEGIE

Nu we weten wie je bent, is het tijd om uit te zoeken wat je wilt vertellen. De marketing strategie is het plan van aanpak dat bepaalt waar je op lange termijn heen wilt. Wat maakt je anders dan de concurrentie en waarom is dat een voordeel? Wat zijn de raakvlakken met je doelgroep en hoe bereik je hun het beste? Nieuwsbrieven, advertenties of social media? Wij stellen voor jou de juiste crossmediale mix samen van verschillende on-en offline communicatiekanalen.
Lees meer over marketing strategie.

CONTENT
CREATIE

Wij maken je content! Met fotografie, video’s, animatie, webdesign, teksten, advertenties, 3D visualisaties, social media, nieuwsbrieven en drukwerk kan je heel wat aan je doelgroep vertellen. Al die content steken we voor jou in elkaar. We geven er een creatieve en samenhangende invulling aan en verspreiden alles via de communicatiekanalen die we in de marketing strategie hebben vastgelegd. Daarbij wordt je website de thuisbasis van je communicatie. Al je online content zoals Facebook posts of nieuwsbrieven, leiden rechtstreeks naar de juiste pagina’s. En ook in je drukwerk wordt er naar je website verwezen. Alle media die we gebruiken, worden volledig op elkaar afgestemd voor een optimaal rendement. Daarnaast helpen SEO en SEA je om bovenaan Googles zoekresultaten te komen. En ook daar houden we tijdens onze content creatie rekening mee.
Lees meer over content creatie.

PROJECT
EVALUATIE

Wat zijn de concrete resultaten? Na elk project nemen we uitgebreid de tijd om de campagne te evalueren. We meten de impact, het bereik en de omzet. We houden in het achterhoofd bij wat voor jouw merk werkt en gebruiken deze informatie tijdens je volgende campagne.
Lees meer over project evaluatie.

MARKETING
ANALYSE

Heeft je content succes? Om dat te weten, analyseren we systematisch het verloop van je campagne. We houden de impact nauwlettend in de gaten en rapporteren al onze bevindingen. En van die resultaten ben jij altijd als eerste op de hoogte. Wij nemen alle content- en campagnemanagement voor onze rekening en sturen na onderling overleg bij waar nodig.
Lees meer over marketing analyse.